Over ons

Vooruitstrevend bedtextiel van Sense Textile

Sensair is een product van het Nederlandse merk Sense Textile. Het innovatieve bedtextiel van Sense Textile werd in eerste instantie ontwikkeld voor de zorg. Onder meer voor het bevorderen van het ligcomfort en het beschermen van de huid van patiënten. Bij het testen van de producten werd echter snel duidelijk dat de voordelen voor heel veel mensen uitkomst bieden. Zo ontstonden de Sensair producten gemaakt van een uniek 3D-systeem van twee lagen stof met daartussen een luchtlaag van 2-3 mm. De sterk ventilerende eigenschappen, het beweeggemak en comfort helpen je beter slapen. Een verademing voor iedereen die klachten of ongemakken heeft die ervoor zorgen dat de nachtrust wordt verstoord.

Innovatie & onderzoek naar comfortabel bedtextiel

Oprichters en drijvende krachten achter Sense Textile zijn Grex Goijarts en Steven Schilthuizen. Zij ontwikkelden en patenteerden het materiaal waarvan het bedtextiel van Sensair is gemaakt. Daarbij lieten zij zich onder meer inspireren door de zachte, fijne stoffen die worden gebruikt voor lingerie. Stoffen die gemaakt zijn om de hele dag comfortabel te kunnen dragen zonder dat het trekt, schuurt of irriteert. Dat is immers ook wat je verwacht van je beddengoed waar je gemiddeld 8 uur per nacht op ligt.

Onderzoek en ontwikkeling zijn onlosmakelijk verbonden met Sense Textile. We zijn dan ook elke dag bezig met testen en verbeteren van onze producten. Zo werden de producten van Sensair al getest door tientallen verpleeginstellingen en thuiszorgorganisaties in Nederland. Ook zijn veel onderzoeken in onafhankelijke testlaboratoria uitgevoerd die de werking en productvoordelen bevestigen. Opvallende resultaten van recentelijke onderzoeken vind je hier.

[vc_separator]
Menu