Ervaringen met de ventilerende matrastopper van Sensair
“Nooit meer anders”

Waarschuwing: mensen die ooit hebben geslapen op een  ventilerende matrastopper van Sensair lopen het risico nooit meer anders te willen. Lees hier de ervaringen van onze klanten.

“Goed product! Ik heb al 10 jaar last van nachtelijke transpiratie. De Sensair ligt erg prettig en comfortabel en ik heb veel minder last van nachtelijk zweten, doordat ik het droger in bed heb.”

R. van de vegt (50) – Hellendoorn

Ik kwam in aanraking met Sensair via een collega en sindsdien gaat de kussensloop overal mee naartoe. Omdat ik veel last heb van opvliegers en nachtelijk zweten, vind ik de kussensloop echt een vondst. Opvliegers blijf ik houden – zeker als ik ‘s avonds een glaasje wijn of kopje thee heb gedronken – maar ik heb er veel minder last van. Het materiaal is koel, zweet verdwijnt snel en de sloop wordt niet nat. Groot voordeel vind ik ook de fijne, zachte stof die glad om het kussen blijft zitten. ’s Ochtends word ik wakker zonder vouwen in mijn gezicht en mijn haar nog keurig in model.

Annemarie van Amersfort (52) – Goirle

Ik vond de Sensair erg prettig liggen. Het was lekker koel en lag erg zacht. Ik kon sneller een gemakkelijke slaaphouding vinden waardoor ik sneller in slaap viel. Ook slaap ik langer door, en word ik ’s nachts minder snel wakker. Kortom de Sensair is echt een aanrader voor andere zwangere dames. Na mijn nachtelijke wandelingen kan ik ook een stuk gemakkelijker in bed komen. De combinatie van matrastopper en laken inéén helpt me met in bed gaan liggen doordat het glad is en niet stroef tegenwerkt zoals mijn hoeslakens van katoen.

Joanie Dijkman, 38 weken zwanger Maassluis

Heerlijk geslapen! Echt bizar hoe zo’n dun product voor een groot verschil kan zorgen. Geen last meer gehad van jeuk en tijdens warme dagen heerlijk koel geslapen.

Sophie de Weerd Den Bosch

“Als ik mijn omgeving hoor, hebben veel vrouwen wel eens last van zweten ’s nachts. Ik ook. Ondanks dat ik niet in de overgang ben, word ik ’s nachts geregeld wakker omdat ik heb gezweet. Soms zelfs zo erg dat ik het laken of mijn t-shirt moet verschonen om nog lekker verder te kunnen slapen. Sinds kort heb ik het hoeslaken van Sensair en ervaar ik vrijwel geen problemen meer. Het laken ligt lekker zacht en voelt satijnachtig aan. Heel anders dan een katoenen hoeslaken of jersey.”

Esther Westhoff (47) – Ede

“Nog nooit op zo’n fijn product geslapen. Het is extreem zacht en voelt erg ontspannen aan”

Luit, voormalig topsporter (30) Amsterdam

“Het is zo raar en iets wat ik totaal niet had verwacht maar wel hoopte natuurlijk. Deze ventilatietopper is geweldig, ik heb er de afgelopen drie weken heerlijk op geslapen! Vooral het draaien gaat zo gemakkelijk vergeleken met een gewoon laken of badstof hoeslaken. Het allerfijnst aan de Sensair is dat het zo glad is, maar ook weer niet zo glad dat je het bed uitglijdt. Ook het zweten, is vele malen minder geworden met de Sensair. Tijdens mijn zwangerschap heb ik het veel warmer dan normaal en ’s nachts zweette ik erg. Met de Sensair heb ik daar bijna geen last van gehad.”

Laura Buskens (in verwachting) – Tilburg

“Het laken voelt koud aan, maar neemt snel de lichaamswarmte over en voelt dan aangenaam. Het neemt goed vocht op en het verschuift niet. Het wassen in de machine gaat goed en het laken is snel droog. Het mag ook in de droogtrommel.”

Annelies de Regt, 60 jaar

Erg fijn product. Denk dat iedere zwangere vrouw hier baat bij zou hebben.

Marleen Rens (29) Roosendaal

“Wat een fijne topper om op te slapen! Op de eerste plaats werd het echt als een cadeautje bezorgd; het heeft een erg chique uitstraling (logo/doos) en daar houd ik wel van! Toen ik het uitpakte, voelde het lekker aan. Direct even gewassen zoals op de beschrijving staat en de volgende dag om mijn matras gedaan. Ik heb die nacht meteen lekker geslapen (kan toeval zijn dacht ik), maar dit heeft aangehouden. Tuurlijk heb ik nog steeds af en toe mijn kwaaltjes ’s nachts maar het is echt minder. Daarnaast voelt het heerlijk zacht en beschermend aan.”

Jacobiene Visser (in verwachting) – Utrecht

Wat jammer dat ik na het testen afscheid moet nemen van dit geweldige “hoeslaken en topper inéén”.  Bedankt dat ik door jullie 2 weken heerlijk geslapen heb.

Susanne Littel (35) Gorinchem

De Sensair matrastopper ligt heerlijk! Erg comfortabel en lekker zacht.

Ashley van Thiel, 38 weken zwanger De Meern

Menu