‘Geniet er nog maar even van. Als die kleine er eenmaal is, is het gedaan met je nachtrust’, zeggen ze wel eens. Maar lekker, ongestoord (uit)slapen tijdens je zwangerschap is meestal gemakkelijker gezegd dan gedaan. Zwanger slapen kan een hele opgave zijn. Op je buik slapen kan niet meer, veel vrouwen hebben het tijdens hun zwangerschap warm in bed en probeer je maar eens om te draaien met een flinke babybuik!

Sensair was benieuwd of de satijnzachte matrastopper verschil kon uitmaken en liet 14 vrouwen het product gratis testen. Wat wij al vermoedden werd bevestigd: maar liefst 100% van de testpersonen geeft aan prettiger te liggen op de Sensair, ruim 90% draait gemakkelijk, 70% transpireert minder en 85% zegt beter te slapen. Een greep uit de reacties:

“Ik slaap als een roosje. Ik vind dat elke zwangere vrouw een Sensair moet krijgen.”

 

“Ik kon sneller een gemakkelijke slaaphouding vinden waardoor ik sneller in slaap viel. Ook slaap ik langer door en word ik ’s nachts minder snel wakker. Ook na mijn nachtelijke wandelingen kan ik een stuk gemakkelijker in bed komen. Het is echt een aanrader voor andere zwangere dames.”

 

“Omdat ik nogal last heb van onrustige benen en nu aan het eind van mijn zwangerschap wel eens wakker word om te plassen, slaap ik niet altijd goed door. Dit is natuurlijk iets wat bij de zwangerschap hoort maar als ik eenmaal terug in bed lig, en wat draai, slaap ik zo weer. Vooral het draaien gaat zo makkelijk vergeleken met een gewoon laken.”

 

“Ook voor mijn partner is dit prettiger. Ook al hebben wij twee losse matrassen, met mijn zwangere buik die steeds groter wordt, voelde het draaien voorheen net als een walvis die draaide. En dat merkt hij natuurlijk ook. Nu met de Sensair matrastopper kan ik als het ware glijden langs mijn rug om op mijn andere zij te gaan liggen. Dit is echt het allerfijnst aan de Sensair, dat het zo glad is, maar niet zo glad dat je het bed uitglijdt.

 

Het volledige onderzoek vind je hier: Rapport zwanger slapen op Sensair

Menu